luni, 5 septembrie 2011

"Meşterei de România" pe Calea Victoriei

Blocul la parterul căruia funcţionează Teatrul de Revistă Constantin Tănase - Sala Savoy, pe Calea Victoriei, a intrat în consolidare pe timpul Primarului Băsescu, lucrările au continuat pe timpul Dl. Videanu şi au fost finalizate în 2009, în timpul mandatului Dl. Primar Oprescu ... şapte ani de şantier.

Trecând zilele trecute prin faţa clădirii, mi-au atras atenţia balamalele de la uşa de intrare a locatarilor ... de fapt nu balamalele ci piuliţele ce străluceau în soare.
Faptul că uşa este montată de un neisprăvit angajat de o firmă privată care a prins un contract cu primăria, este un lucru cert. Dar oare cine a semnat de recepţie pentru respectiva uşă? Tot un neisprăvit probabil ... dar un neisprăvit cu diplomă şi cu autoritatea conferită de funcţia din primărie.
Despre finisajul lemnului doar un singur comentariu ... uşa parcă este făcută din resturile de la lada de rebuturi a fabricii.
Oare care este termenul de garanţie? Dacă este de 2 ani, mai este timp pentru o reclamaţie ... din câte ştiu recepţia a fost în septembrie 2009.


Trecând peste bătaia de joc postrevoluţionară, pe "Locuri in Bucureşti" este o scurtă şi interesantă prezentare a acestei clădiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu