duminică, 4 septembrie 2011

Rotativele de la Kaba au devenit istorie?

   In primăvară anunţam faptul că divizia de uşi automate a firmei Kaba a fost vândută grupului japonez Nabtesco, din respectivul grup făcând parte şi firma elveţiană producătoare de uşi automate, Gilgen.
   La începutul lunii iulie, reprezentanţii Boon Edam comunicau încheierea unui acord de reprezentare cu firma Gilgen Door Systems pentru Elveţia şi Austria, reluând o colaborare întreruptă în 1997. Mai mult, pe http://www.kaba-gilgen.ch/ la secţiunea uşi automate nu sunt prezentate uşile rotative  ... singura explicaţie plauzibilă pentru acest lucru fiind scoaterea lor din producţie.
   In România, reprezentantul oficial, firma Vertical Design, încă prezintă pe site uşile rotative Kaba .... Oare se produc în continuare aceste uşi sau nu şi-a încheiat concediul cel care se ocupă de actualizarea site-ului?
Oare Vertical Design va vinde în viitor uşi rotative Boon Edam? Ce vor face cei de la Bit WinDoors?
   Cred că va fi interesant de urmărit subiectul în următoarele luni ... De luat în seamă este şi faptul că francul elveţian s-a apreciat foarte mult, produsele elveţiene devenind prea scumpe ( atât Kaba cât şi Tormax ).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu