vineri, 21 octombrie 2011

Complexul Esplanada Cora

Două intrări principale cu 5 uşi Record, o uşă Besam şi una Kaba şi o intrare auxiliară ( în spate ) cu o uşă Besam şi una Record.


şi un amortizor exotic pentru România, marca Vachette ( brand franţuzesc Assa Abloy )
 ... intrarea Mobexpert două uşi Tormax, eticheta de service fiind BitTech. Uşile sunt glisante automate normale şi este de remarcat uşa batanta antipanică de aproximativ 800 mm lăţime din partea stângă. Oare cum au primit autorizaţia de la pompieri cu o asemenea cale de evacuare?
Bricostore cu 3 uşi Ditec: o uşă la "service produse" şi două la intrare. Neplăcută este absenţa unui wing-fang ... este destul de mare curentul de aer şi este evidentă diferenţa de temperatură în interior.

O uşă cu doua etichete ale firmelor de mentenanţă care au trecut pe aici: în stânga Rom Automatizari, în dreapta Alumatic. Nu este clar ce firmă asigură mentenanţa în acest moment; cert este un lucru: pentru a scăpa de anumite erori / a nu se uda, etc. radarul are o foaie de plastic pusă deasupra ...

Deci un total de 14 uşi automate, 6 Record, 3 Ditec, 2 Besam şi 1 Kaba. Glumind putem spune că, dacă mai erau  Geze şi Dorma, se putea face o expoziţie cu toate tipurile de uşi automate prezente pe piaţa românească. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu