marți, 16 octombrie 2012

Şantiere ... şantiere

Un post pentru firmele care se plâng de criză şi că nu mai au de lucru ... încă se mai găseşte câte ceva de montat ... cu produse bune, puţină muncă şi câteva relaţii se mai poate prinde câte o lucrare :)
Pe o piaţă estimată acum la 120-130 milioane euro sunt şi lucrările de mai jos, în care se poate monta produse de aprox. 300-400.000 euro, aprox. 0,3% din piaţa de uşi - nu e mult, dar înseamnă totuşi ceva.

Lângă Sky Tower, Floreasca City Center (FCC) Office, o clădire destul de rapid construită de Strabag ... în max. 2 luni va fi finalizată. Nu avem date despre uşa de intrare şi nici despre uşile de interior.

La câteva sute de metri, la intersecţia cu Sos. Pipera, Bog'Art construieşte Floreasca Park, o clădire de birouri, cu termen de finalizare 2013.

Iar surpriza vine de la Anchor ... au alocat fonduri pentru remodelarea celor doua mall-uri din portofoliu. Lucrările vor începe în primavara anului viitor iar din poze se poate observa că Bucureşti Mall Vitan va avea la intrare 3 uşi rotative iar Plaza Mall va avea la intrarea principală ( mutată spre Bd. Timişoara ) o uşă rotativă mare şi la intrarea din parcare, 2 uşi rotative mai mici. Pozele celor două mall-uri redesenate sunt de pe Skyscrapercity by Le Clerk.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu