luni, 5 noiembrie 2012

Schüco Door Control System

 .... a primit iF product design award 2012

"Numărul competitorilor pentru renumitele premii de design iF, creşte an de an. Printre cele 4322 de produse ale celor 1605 de participanţi din 48 de ţări, trei produse ale Schüco International au fost recompensate cu iF design award 2012. Printre acestea, şi sistemul pentru managementul uşilor Schüco DCSI are dreptul să poarte multdorita etichetă de acum înainte.

Sistemul Schüco pentru managementul uşilor (DCS) este un sistem modular pentru controlul uşilor, complet integrat în profil, care combină design-ul de excepţie cu cea mai nouă tehnologie.

Pe lângă estetica suprafeţei de sticlă fumurie sistemul convinge şi printr-un concept inovativ de montaj, prin care componentele individuale sunt montate într-un timp foarte scurt. Schüco îndeplineşte funcţii de control acces şi de evacuare de siguranţă.

Pentru controlul accesului sunt disponibile cititorul de cartele, tastatură, cameră video şi sistemul biometric - amprentă digitală. Elementele de securitate pentru căi de evacuare: comutator chei, buton de urgenţă şi plăcuţele indicatoare respective sunt la fel de bine integrate în designul elegant ca si modulul de control acces.
Sistemul Schüco DSC se poate folosi pentru construcţii noi şi pentru renovări.

Sursa - Revista Impuls nr.11, Alukőnigstahl România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu