marți, 15 ianuarie 2013

"Măreţia construcţiei şi dotările moderne"


„Clădirea aleasă de ..... se află în topul primelor cinci cele mai reuşite îmbinări între prestigiul adus de amplasament şi măreţia construcţiei şi dotările moderne, necesare unui business de tip nou. În primele nouă luni ale acestui an, 25% din clienţii ..... au ales să se mute în vile de prestigiu, ceea ce confirmă trendul semnalat la începutul acestui an”, declară ......, manager al companiei imobiliare ...... , prin intermediul căreia s-a realizat tranzacţia."

Citatul şi fotografiile sunt dintr-un articol Income Magazine ... am şters numele de persoane şi de companii pentru că nu despre ele este vorba. Problema este în fotografia de mai jos:
Se poate numi "dotare modernă" înlocuirea unor uşi din lemn cu niste uşi obişnuite din sticlă, cu panouri fixe laterale, păstrând în acelaşi timp supralumina pe arcadă, din lemn masiv? Sau este doar o soluţie provizorie?
Oricare ar fi motivul, până una alta, arată ca "dracu' ". 

2 comentarii:

  1. Trebuia sa se potriveasca ceva cu balustrada aia sudata si grosolana si cu marmura aia scump de ieftina ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si se potriveste ... mai ales la culoare :)
    Eu trag speranta ca proprietarul nu a mai avut bani sa refaca usile din lemn... a pastrat supralumina si, dupa cateva chirii incasate va comanda si usile corespunzatoare

    RăspundețiȘtergere